top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - Täby FK

FC spelar idag hemmamatch på Stockholm Stadion mot Täby FK. Avspark är kl. 13.00 och matchen livesänds på SportExpressen Play. Förköp biljett via: TicketCo och ingång sker via entrén vid Klocktornet mot Lidingövägen för dagens publik.


FC förlorade sin senaste match på bortaplan mot topplaget Sandvikens IF med 4-2. En tuff match där det slutade med förlust mot ett lag som satsar på kvalplatsen till Superettan. Innan dess hade FC radat upp två fina segrar mot Umeå FC och IFK Haninge. Viktiga poäng i kampen om att säkra kontraktet i Ettan och börja klättra i tabellen.


Om motståndarna

Täby FK har haft en tuff säsong och ligger för närvarande på kvalplats för att hålla sig kvar i Ettan. En poäng före IFK Haninge och fem poäng upp till Umeå FC på säkrare mark.


En viktig match för båda lagen då det endast återstår fyra matcher kvar av säsongen. Täby har de fem senaste matcherna haft en positivare trend i sin form förutom i senaste matchen mot Motala IF, men innan dess tog laget 10 av 12 poäng.


Senast FC mötte Täby på bortaplan i inledningen av säsongen blev det seger för FC med 1-2. Målen gjordes då av Stefan Ostojic och Eyasu Alemayehu.


Assisterande tränaren Amin Faily inför matchen:

"- Vi hade en tuff match senast mot ett starkt Sandviken som får utdelning på varje målchans i princip. Jag tycker man ser skillnaden på våra olika tabellplaceringar där Sandviken sätter sina chanser och vi missar vi våra.


Vi visar ändå stor karaktär och går ut och vinner andra halvlek Och det är den karaktären vi tar med oss till matchen mot Täby idag.


Det gäller att vi är fokuserade från start och då tar tillvara på våra chanser, då blir det 3 poäng idag!"


MATCHTRUPPEN

Morgondagens matchpartner: Unisport


Reportaget med dagens matchpartner kan du läsa här: "Unisport inför matchen mellan FC och Täby"


Missa inte Unisports erbjudande från idag och två veckor framåt, då alla FC Sthlm fans och spelare får 20% på Unisports sortiment online. Gäller inte på redan nedsatta produkter samt på limited edition skor. Använd koden FCSTHLM20% när man ska betala så dras rabatten.


MATCHINFO

FC Stockholm - Täby FK


Matchen spelas på Stockholm Stadion. Enda ingången för publik är via entrén vid klocktornet av Stadion mot Lidingövägen.


Inträde

Ordinarie: 100 kr

Ungdom (16-19 år): 50 kr

Pensionär / Student: 50 kr

Barn (0-16 år): Gratis


Matchens livesänds här och sändningen startar 12.50: SportExpressen Play


Datum: 15:e september

Tid: 13:00

Arena: Stockholm Stadion

Vad: Seriematch Ettan Norra96 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page