top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - Nordic United FC


Sista omgången innan uppehållet av Ettan Norra spelas imorgon och denna gång gästar Nordic United för match mot FC. Avspark är kl. 19.00 på Kanalplan och matchen livesänds på Ettan Play.


Köp "Early Bird"-biljett för 70 kr och det erbjudandet gäller tills kl. 23.00 idag, sedan ordinarie pris. Du köper din biljett via: TicketCo.


FC kommer till morgondagens match med en bruten förlustfri svit om fem matcher då man i lördags förlorade mot Vasalund IF med 0-3 hemma på Kanalplan. FC hade kontroll och förde spelet under första halvlek, där det var en tidsfråga om när ledningsmålet skulle komma. Istället visade Vasalund upp prov på effektivitet och matchbilden förändrades när gästerna tidigt i andra halvleken gör 0-1, för att sedan göra 0-2 och 0-3.


Morgondagens match är sista seriematchen i Ettan för FC innan serieuppehållet. Dock är det inte sista matchen för FC innan ledigheten. Ett derby mot Karlbergs BK väntar på Stadshagens IP innan dess den 28/6 kl. 19.00


Tillbaka i truppen mot Nordic United är Hugo Aviander som spelat dubbellandskamp mot Wales med Sverige P18 där det blev en vinst och en oavgjord för Sverige. Hugo startade en match och hoppade in i den andra. I övrigt är Sebastian Loyola Nydén fortsättningsvis inte spelklar sedan sin skada mot Täby FK.


Motståndarkollen

Nordic United är nykomlingar i Ettan inför denna säsong då man Division II Norra Svealand under förra året och är ett nytt motstånd för FC i tävlingssammanhang. Lagen möttes under försäsongen i en träningsmatch där FC vann med 2-1 på Södertälje Arena.


Nordic United har inlett starkt och imponerat under första delen av säsongen då man för närvarande ligger på kvalplats med sina 28 poäng, sju poäng före FC.

Huvudtränare Rebaz Hassan inför matchen:

Förlust mot Vasalund i senaste matchen, reflektioner på det?

- "Jag tycker vi gör en otroligt bra match mot Vasalund. Fotboll är ibland allt annat än logiskt, annars leder vi den matchen med ett eller två mål i halvlek. Vi har dock sett några detaljer i vårt spel som vi måste förbättra framöver."


Ny match redan imorgon mot Nordic, vad krävs för att ta tre poäng?

- "Att vi fortsätter spela på det sätt vi gjort hittills. Vi vet exakt vad som krävs för vinst imorgon. Och vi vet exakt med vilken känsla och inställning vi ska gå in i matchen för att lyckas med det."


Nordic ligger tvåa just nu i tabellen, vad för motstånd väntar imorgon att möta?

- "Vi kommer möta ett fysiskt och energiskt Nordic. De har har fått ihop ett bra lag med många skickliga spelare och är dessutom i en bra form. Kommer bli en grym match."MATCHTRUPPEN

Presenteras under aktuella matchdagen.


MATCHINFO

FC Stockholm - Nordic United


Matchen spelas på Kanalplan. Enda ingången för publik är huvudentrén.


Inträde

Ordinarie: 100 kr

Ungdom (16-19 år): 50 kr

Pensionär / Student: 50 kr

Barn (0-16 år): Gratis


Förköp din biljett här: TicketCo.


Matchens livesänds här och sändningen startar 19.00: Ettan Play


Datum: 21 juni 2023

Tid: 19:00

Arena: Kanalplan

Vad: Seriematch Ettan Norra124 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page