top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - Motala AIF


Ny hemmamatch väntar imorgon på Kanalplan för FC Stockholm när man i omgång 20 tar emot Motala AIF. Avspark är kl. 13.00.


Köp "Early Bird"-biljett för 70 kr och det erbjudandet gäller tills 24 h innan avspark, sedan ordinarie pris. Du köper din biljett via: TicketCo.


Under förra veckan blev det en intensiv vecka för FC med tre matcher. Först mot Umeå FC på Stadion där det blev vinst 2-1, därefter Svenska Cupen mot IK Brage där det stod 0-0 efter 120 minuter och gick till straffläggning. I senaste matchen åkte FC på årets längsta bortaresa för att möta Bodens BK, där blev det en skön 3-0 vinst som FC flög hem med i bagaget tillbaka till Arlanda.


William Jan är avstängd då han samlat på sig tre gula kort. Jens Stigedahl och Linus Mattsson som missade Bodens BK pga skadeskavanker har under veckan tränat på och de återstår att se om de är redo för matchspel igen. Nyförvärvet Maill Lundgren är spelklar inför morgondagens match.


Motståndarkollen

Senast FC mötte Motala var i maj på bortaplan och då slutade det med 0-2 vinst för FC. Efter uppehållet i de senaste fem matcherna har Motala tagit 7 av 15 poäng. I sin senaste match mot Täby blev det förlust med 1-3 och innan dess spelade man oavgjort och 2-2 mot IFK Stocksund.


Under sommarfönstret har de tappat sin skickliga anfallare Alexandar Mutic till Sandvikens IF. De har värvat in Tarik Hamza från IF Syliva och Majkel Bagir från IFK Stocksund.


Huvudtränaren Rebaz Hassan inför matchen:


Tuff vecka nyligen avklarad med tre matcher inom loppet av sju dagar. Hur har senaste veckan sett ut?

- "Med tanke på det tuffa matchandet så har fokus under veckan varit på återhämtning. Det syntes tydligt mot Boden att vi var trötta och slitna från veckan som varit. Sen har de spelare som varit i behov av belastning fått det."


Vad förväntar du dig av ditt FC imorgon när de kliver ut på Kanalplan?

- "Imorgon förväntar jag mig ett FC som kliver ut och dominerar matchbilden. På Kanalplan så är vi riktigt jävla bra. Jag vill att vi bygger vidare på den inställning och karaktär som vi har visat i den senaste matcherna."


Vilka faktorer avgör utfallet i kommande match mot Motala?

- "Svår fråga då det kan finnas många olika faktorer till hur en match ska sluta. Men vi behöver vara noggranna i offensivt straffområde och se till att skapa bra målchanser till varandra."


MATCHTRUPPEN

Presenteras under aktuella matchdagen.


MATCHINFO

FC Stockholm - Motala AIF


Matchen spelas på Kanalplan. Enda ingången för publik är huvudentrén.


Inträde

Ordinarie: 100 kr

Ungdom (16-19 år): 50 kr

Pensionär / Student: 50 kr (Student: Måste uppvisa giltigt CSN- eller Mecenatkort. Pensionär: Från fyllda 65 år eller mot uppvisande av pensionsbevis.)

Barn (0-16 år): Gratis


Förköp din biljett här: TicketCo.


Datum: 03 september 2023

Tid: 13:00

Arena: Kanalplan

Vad: Ettan Norra121 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page