top of page
 • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - IFK Stocksund

Updated: Apr 18Imorgon ska årets första hemmamatch spelas på Kanalplan. IFK Stocksund står för motståndet denna gång och avspark är kl. 13.00.


MATCHINFORMATION

FC Stockholm - IFK Stocksund

Lördag 6 april 13:00

Kanalplan


TV: Matchen sänds på Ettan Play


Förköp biljetter här: TicketCo

SISTA CHANSEN

Säsongskort för 450 kr (Ordinarie pris: 1300 kr). Erbjudandet löper ut imorgon lördag kl. 13.00. De som köper ett säsongskort under kampanjperioden deltar i utlottningen av en FC-halsduk.


Erbjudandet finner du här: Specialerbjudande FC-säsongskort


MATCHPARTNER: CELSIUS


Lördagens matchpartner är vår nya dryckespartner för säsongen 2024, nämligen Celsius®.


Celsius är inte bara en ledande aktör inom dryckesindustrin utan också en stöttande partner inom fotbollsvärlden. Med ett starkt åtagande för att främja hälsa och välbefinnande bland idrottare erbjuder Celsius energidrycker som är skräddarsydda för att optimera prestanda och återhämtning för fotbollsspelare på alla nivåer. Genom att kombinera vetenskapligt beprövade ingredienser med avancerad forskning, strävar Celsius efter att ge spelarna den extra energi och uthållighet de behöver för att dominera på planen.


TRUPPSTATUS

Dida Rashidi är tillbaka efter sin avstängning. Sebastian Loyola-Nydén börjar bli redo för spel igen och kan vara aktuell för att bli uttagen. Jens Stigedahl skadade axeln senast mot Örebro Syrianska och är osäker till spel. Jacob Bäckström besitter fortfarande en avstängning som håller honom borta från truppen några matcher till. Sedan är det några spelare som haft några mindre skavanker under veckan, meddelar assisterande tränaren Adam Larsson.


SPANINGAR

 • Om Sebastian Loyola Nydén får speltid i kommande match så blir det hans 150:e match i Ettan-sammanhang

 • IFK Stocksund är just nu serieledare på målskillnad efter sin 6-0 seger mot Friska Viljor i premiären

 • Senaste fyra tävlingsmatcherna i Ettan lagen emellan har slutat med fyra segrar för FC och en målskillnad om 13-6


TRÄNARKOLLEN


Chefstränaren Rikard Norling inför matchen:

"Vi har trots ett eländigt aprilväder förberett oss på ett bra sätt. Allt tack vare spelarnas otroliga inställning till sin fotboll. Vi ser fram emot årets första hemmamatch. Stocksund krossade sitt motstånd i sin premiärmatch och de imponerade verkligen. Vi har trots att vi känner oss starka och duktiga, mycket att putsa på. Det gäller både offensivt och defensivt. Kommande match är mellan två lag som påminner om varandra. Båda lagen har liknande uppställningar i det offensiva spelet. Defensivt är det endast nyansskillnader. Hoppas på en fartfylld match där båda lagen bjuder upp till dans."

OM IFK STOCKSUND

 • Slutade på en 13:e plats i tabellen av Ettan Norra under 2023 och höll sig kvar efter kvalseger mot Enskede IK (Division II)

 • Vann sin seriepremiär med 6-0 på hemmaplan mot nykomlingarna Friska Viljor som tog klivet upp från division II

 • Har inför denna säsong tappat tongivande spelare från ifjol som t.ex. Sebastian Lager (Vasalund IF), Kalle Björklund (Vasalund IF), Ömur Petkas (IK Bage) och Lukas Sunesson (Täby FK)

 • Har inför 2024 gjort klart med nyförvärv som William Björklund (Nordic United), Bangaly Kouyate (Grankulla IFK) och Axel Wallenborg (Djurgårdens IF)

 • Spelartruppen har en medelålder på 21,44 år (Källa: fotbollstransfers.com)


ÖVRIG INFORMATION

Restriktioner

Det är inte tillåtet att ta med väskor som är större än 40x40x20 cm (höjd x bredd x djup) in på den offentliga tillställningen. Väskor som är tillåtna ska kontrolleras då besökaren går in på den offentliga tillställningen.


Inträde

Ordinarie: 100 kr

Ungdom (12-18 år): 50 kr

Pensionär / Student: 50 kr (Student: Måste uppvisa giltigt CSN- eller Mecenatkort. Pensionär: Från fyllda 65 år eller mot uppvisande av pensionsbevis.)

Barn (0-12 år): Gratis Säsongskort: Fritt inträde


Betalning

Swish gäller vid betalning på plats, annars rekommenderar vi förköp via TicketCo där du kan betala med kort och Apple Pay. Vi tar ej emot kontanter.

329 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


 • Instagram
 • Facebook
 • X
 • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

 • Instagram
 • Facebook
 • X
 • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page