top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - FC Gute

Två matcher kvar av säsongen. Gute från Gotland som kommer imorgon på besök för att möta FC. En match som kan bli historisk om FC lyckas ta minst en poäng. Avspark kl. 14.00 på Stadshagens IP. Gratis inträde dagen till ära.


FC är inne i slutspurten av säsongen och detta blir tredje matchen inom loppet av 8 dagar. I onsdags spelade FC sin sista bortamatch för året, en match där FC stod segrande till slut mot Sandviken med 1-0 efter att Cameron Streete nickat in matchens enda mål, ett viktigt mål.


Onsdagens seger gör att FC har tre poäng mer än KB med en match mindre spelad och det gör att FC för närvarande är serieledare av tabellen inför de två sista omgångarna. Ett extra plus för FC är att vi har 12 mål bättre målskillnad.


Förutsättningarna inför morgondagens match är att en poäng räcker för att säkra avancemanget till Ettan i och med dagens resultat mellan KB och Stocksund som var till FC:s fördel i jakten på seriesegern. FC har även en livlina till inför sista omgången om utfallet skulle bli annat.


En tuff och spännande match mot Gute väntar och FC går som vanligt in med inställningen att enbart fokusera på kommande uppgift och vinna matchen likt som man gjort under resten av säsongen.


Morgondagens motståndare FC Gute ligger för nuvarande på en 10:e plats i tabellen och har två raka segrar i bagaget där de i sin senaste match stod för bra prestation då de vann med 3-2 på hemmaplan mot KB. En viktig seger för Gute där de tog nyttiga poäng för att säkerställa nytt kontrakt i division 2. Senast FC mötte Gute var i början av september på Gutavallen. Då slutade matchen 0-6 till FC efter mål av Stefan Ostojic (3), Kristijan Cosic (2) och Eyasu Alemayehu.


Gutes senaste matcher:

Gute-Karlberg 3-2

Österåker-Gute 2-3

Gute-Enköping 0-6

Sandviken-Gute 2-0

Gute-Enskede 2-3

Kvarnsveden-Gute 1-3


MATCHTRUPPEN MOT GUTE:

Presenteras här under matchdagen.


MATCHINFO

FC Stockholm - FC Gute


Vi kommer liverapportera händelser från matcher på vår Twitter: @fcstockholm


Det är gratis inträde till dagens match på Stadshagens IP.


Datum: 21:e november

Tid: 14:00

Arena: Stadshagens IP

Vad: Division II Norra Svealand


Kom till Hagen och stötta FC!


492 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page