top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - FC Arlanda

FC är snabbt in i hetluften igen efter onsdagens derby när det idag är match mot FC Arlanda. Idag har FC chansen att ta ikapp viktiga poäng i toppstriden av tabellen och jakten på förstaplatsen. Avspark är kl. 14.00 på Stadshagens IP.


FC stod för en makalös vändning i sin senaste match mot Karlbergs BK då laget vände underläget 0-2 till 2-2 på övertid. Viktiga poäng räddades och den energin som skapade av den vändningen hoppas vi att grabbarna tar med sig inför stundande slutspurt av serien då det endast återstår fem matcher och först ut är dagens motståndare FC Arlanda.


KB leder för närvarande serien med tre poäng och en match mer spelad än FC som ligger tvåa. Då KB inte spelar idag så har FC chansen att ta ikapp tre poäng och även ta ledningen i tabellen och gå upp på samma poäng, men ta ledningen på bättre målskillnad. En möjlighet som givetvis FC vill ta vara på.


Dagens motståndare FC Arlanda har haft en tuff säsong som nykomlingar i Division II Norra Svealand. Arlanda är redan klara för degradering till Division III då laget endast tagit 3 poäng på 24 matcher. Trots Arlandas facit måste FC vara ödmjuka inför uppgiften och underskattning kommer inte att ske då FC av erfarenhet vet att det är en tight tabell och varje match är en "final". Arlanda har i många av sina matcher, bland annat mot KB spelat tight och stått upp stabilt.


Arlandas senaste matcher:

Arlanda-Österåker 1-3

Arlanda-GUSK 0-1 Arlanda-Kvarnsveden 0-1

Stocksund-Arlanda 5-2

Arlanda-Lidingö 0-2


MATCHTRUPPEN MOT ARLANDA:

MATCHINFO

FC Stockholm - FC Arlanda


Vi kommer liverapportera händelser från matcher på vår Twitter: @fcstockholm


Inträde betalas på plats genom Swish och det går även att förköpa biljett via TicketCo här: BILJETT


Datum: 6:e november

Tid: 14:00

Arena: Stadshagens IP

Vad: Division II Norra Svealand


Kom till Stadshagens IP och stötta FC!
75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page