top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - Enskede IK

Imorgon spelar FC sin andra träningsmatch för året då vi tar emot fjolårets motstånd Enskede IK. Matchen spelas kl. 12.00 på Stadshagens IP och kommer även sändas live via vår webbkanal FC PLAY för de som inte kan ta sig och kolla på plats.


Matchen hittar här: FC Stockholm PLAY


Enskede med Hakan Bezgin och Kenny Pavey i spetsen är ett välbekant motstånd för FC sedan fjolårets säsong då vi mötte dem tre gånger. Första matchen slutade oavgjort på Krillan, sedan blev det två segrar på bortaplan i seriespelet och Svenska Cupen.

Rebaz Hassan inför helgens match:

"Ska bli roligt att möta Enskede igen då vi hade riktigt roliga matcher mot dem under förra året. Det blir även en viktig match för oss i vår egna utvecklingsprocess som lag och helhet"


Förra helgen spelade vi mot seriekollegan Täby FK. En match som FC vann med 2-1 efter mål av Sebastian Loyola-Nydén och Stefan Ostojic. Första halvleken visade FC prov på fint spel och att laget är av rätt kaliber för Ettan. Andra halvlek blev en annan historia där tempot drogs ned och båda lagen gjorde en del byten för att lufta spelare.


Rebaz Hassan om matchen mot Täby FK:

"Som jag nämnde inför matchen så var det kul att få spela match igen. Var kul att se de nya spelarna och de var viktigt att flera spelare fick speltid. Spelet såg stundtals bra ut och de känns bra att de finns tid kvar för att finslipa vidare på det. Skönt att vi börja med en vinst då det alltid är kul att vinna oavsett om de är en träningsmatch eller inte. Vi strävar alltid efter det."


Highlights från matchen mot Täby:
229 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page