top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför FC Stockholm - Örebro-Syrianska IF

Ny match spelas på Kristinebergs IP imorgon lördag när FC tar emot gästande Örebro-Syrianska IF. Avspark är kl. 13.00 och matchen livesänds på SportExpressen Play för den som vill se matchen från tv-soffan och inte kan ta sig till Krillan. Förköp biljett här: TicketCo


I senaste matchen mot serieledande Sandvikens IF blev det en skön 2-1 seger efter mål av Dida Rashidi och Cameron Streete. En viktig seger då FC gått utan vinst i sex raka matcher och nu är det mönstret brutet.


Ytterligare en hemmamatch på Krillan i Ettan väntar för FC då man tar emot Örebro-Syrianska IF. Ett lag som FC förlorade mot med 1-2 i första mötet och lär vara extra revanschsugna inför kommande drabbning lagen emellan.

Om motståndarna

Örebro-Syrianska ligger för närvarande på en 5:e plats i tabellen och i sin senaste match mot IF Sylvia på bortaplan blev det oavgjort 1-1.


Senast FC mötte Örebro-Syrianska på bortaplan blev det en sur förlust med 1-2 efter att FC tappat en 0-1 ledning, ett mål som gjordes av Trimi Makolli från straffpunkten. En match där FC stundtals spelade bra men över tid inte kom upp i den nivå man strävar efter och även om de fanns chanser till kvittering så fick FC åka hem poänglösa.

Assisterande tränaren Amin Faily inför matchen:

"- Reflektionen från senaste matchen mot Sandvikens IF är väl det vi egentligen visste, att vår högsta nivå kan mäta sig och slå de bästa lagen i Ettan.


Vi har en bra känsla inför kommande match, vilket man ska ha efter ha slagit serieledarna. Men nu är det full fokus på Örebro-Syrianska IF.


Vi har haft en bra träningsvecka med hög intensitet, det är många spelare som visar framfötterna och gör det svårt för mig och resterande tränarstab att ta ut en startelva.


För att vinna och få revansch från senast så krävs fokus i 90 minuter plus tillägg. Även ödmjukhet efter Sandviken-matchen krävs då vi vi möter ett duellstarkt välorganiserat Örebro-Syrianska . De har haft en bra vår bakom sig. Det gäller att vi kommer in med samma mentalitet och noggrannhet som sist helt enkelt!”


MATCHTRUPPEN


MATCHPARTNER


Reportaget med lördagens matchpartner kan du läsa här: "Riddarbageriet inför matchen mellan FC och Örebro-Syrianska IF"


MATCHINFO

FC Stockholm - Örebro Syrianska IF


Matchen spelas på Kristinebergs IP. Enda ingången för publik är via huvudingången vid Nordenflychtsvägen.


Inträde

Ordinarie: 100 kr

Ungdom (16-19 år): 50 kr

Pensionär / Student: 50 kr

Barn (0-16 år): Gratis


Matchens livesänds här och sändningen startar 12.50: SportExpressen Play


Datum: 6:e augusti

Tid: 13:00

Arena: Kristinebergs IP

Vad: Seriematch Ettan Norra
134 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page