top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför FC Stockhholm - IFK Haninge

Det nalkas "derby" på Stockholm Stadion när FC tar emot IFK Haninge med avspark kl. 19:00. Matchen livesänds på SportExpressen Play för den som vill se matchen från distans. Förköp biljett här: TicketCo


FC vann sin senaste match på bortaplan mot Umeå FC med 0-2 och ligger för närvarande på en tredjeplats i tabellen. En position FC såklart vill befästa och därav att kvällens tuffa match är viktig för att kunna haka på i toppen med Gefle och Sandviken. Historiskt sett har det varit tuffa bataljer mellan FC och IFK där det även varit målrikt emellanåt. Underhållande match utlovas på fina anrika Stockholm Stadion.


Om dagens motståndare

IFK Haninge är ett välbekant motstånd som FC stött på ett antal gånger genom åren i matchsammanhang. Senast lagen möttes var under försäsongen i en träningsmatch i februari. En match som FC vann med 4-3. Intressant kuriosa inför matchen är att FC aldrig förlorat mot IFK Haninge.


IFK Haninge har på sin fem inledande matcher spelat in 8 poäng där de vunnit två matcher, spelat två oavgjorda och förlorat en där blev förlust mot Sandviken i deras senaste match.


För FC-spelarna Rashidi, Adomako, Alemayehu och Cosic blir det ett kärt återseende då de under förra säsongen tillhörde IFK Haninge innan valet om en flytt till FC blev aktuell.

Chefstränare Rebaz Hassan inför ikväll:

"Dags för ett till Stockholmsderby på fantastiska Stockhom Stadion dessutom. Kommer bli en fantastisk match och härlig tillställning. Mer än så har jag inte att säga just nu, utan vi ser fram emot kvällens match som vi är taggade inför!"


MATCHTRUPPEN

Presenteras senare under matchdagen.


MATCHPARTNER

Reportaget med kvällens matchpartner kan du läsa här: "Vajlok inför kvällens match"


MATCHINFO

FC Stockholm - IFK Haninge


Matchen spelas på Stockholm Stadion. Enda ingången för publik är via "Marathon-porten" vid Vallhallavägen. Noterbart är att det är enda ingången på matchdagar på Stadion.


Inträde

Ordinarie: 100 kr

Ungdom (16-19 år): 50 kr

Pensionär / Student: 50 kr

Barn (0-16 år): Gratis


Matchens livesänds här och sändningen startar 18.50: SportExpressen Play


Vi uppdaterar Twitter löpande under matchens gång för den som inte har möjlighet att kolla matchen fysiskt eller via webb-TV.


Datum: 9:e maj

Tid: 19:00

Arena: Stockholm Stadion

Vad: Seriematch Ettan Norra214 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page