top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Inför BK Forward - FC Stockholm

I senaste matchen för FC inkasserades årets första trepoängare när Täby besegrades. Nu väntar en ny bortamatch och denna gång i Örebro mot BK Forward på Annandag påsk. Matchen livesänds i SportExpressen Play för den som inte kan se matchen på plats och avspark är kl. 14:00. Passa på att köpa "Klubbkortet" och stötta FC: Klubbkortet


FC studsade snabbt tillbaka efter den snöpliga förlusten i premiären mot Sylvia när laget besegrade Täby FK på bortaplan med 2-1 i sin senaste match. En jämn match där FC gick segrande ur bataljen. FC har nu laddat om batterierna och förberett sig inför nästa match som spelas imorgon på Annandag påsk mot BK Forward på Trängens IP.


Om morgondagens motståndare

BK Forward är grundade 1934 och är från Örebro. Forward är en rutinerad Ettan-klubb som återvände till Ettan inför 2022 efter en kort sejour i Division II under 2020-2021. Klubben har även lyckats med att spela i Superettan under 2003. Klubben är även kända för att ha fostrat spelare som t.ex. Jimmy Durmaz, Jiloan Hamad och Abgar Barsom.

Forward har inlett säsongen i Ettan med två raka förluster. Först mot Motala AIF med 0-4 och därefter förlust med 1-3 i derbyt mot Örebro Syrianska IF.

Chefstränare Rebaz Hasssan inför imorgon:

"En knepig bortamatch där vi möter ett Forward som på en bra dag kan slå alla lag. De kanske inte riktigt ha fått den starten den vill den här säsongen, men de lär växa in i det ju längre säsongen fortgår. Skönt att matchen spelas på deras konstgräs och inte naturgräs där de är extra starka. Vi kommer göra allt får att åka hem med tre nya poäng!"


MATCHTRUPPEN

Presenteras under aktuella matchdagen.


MATCHINFO

BK Forward - FC Stockholm


Matchens livesänds här och sändningen startar 13.50: SportExpressen Play


Vi uppdaterar Twitter löpande under matchens gång för den som inte har möjlighet att kolla matchen fysiskt eller via webb-TV.


Datum: 18:e april

Tid: 14:00

Arena: Trängens IP (Örebro)

Vad: Seriematch Ettan Norra

206 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page