top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

FC värvar in Maill Lundgren!


Maill Lundgren är klar för FC och ansluter från den spanska klubben Real Murcia efter lån från IFK Haninge. Den tekniska och offensiva spelaren blir ett spännande och nyttigt nyförvärv. Lundgren blir FC:s tredje nyförvärv under sommarfönstret och är spelklar till söndagens hemmamatch på Kanalplan mot Motala AIF.


Maill Lundgren värvades inför denna säsong till Real Murcia i den spanska tredjeligan efter ett lyckat provspel. Även andra klubbar visade intresse för Lundgren i den vevan, men valet föll på den spanska klubben. Under förra säsongen spelade Lundgren för IFK Haninge i Ettan där det blev 29 matcher och han gjorde ett positiv avtryck samt imponerade stort på FC:s sportsliga ledning. Lundgren spelade för IFK Kumla och Tyresö FF under säsongen 2021 innan han gick till IFK Haninge.


Nu är Maill Lundgren klar för FC och skrivit på ett längre avtal. Lundgren förstärker den offensiva besättningen i truppen med sina spetsiga egenskaper som han innehar. En spelare som är kvick, teknisk och kan göra sin försvarare i "en mot en"-situationer.


Maill Lundgren om att ansluta till FC:

- "Jag valde FC Stockholm för att jag tror att det är rätt steg att ta i min karriär och en ambitiös klubb samt god miljö att utvecklas i.


Målet just nu är att försöka avsluta säsongen på bästa sätt genom att plocka så många poäng som möjligt och ge vårt yttersta både på match och träning.


Jag kommer bidra med min vinnarskalle och hårt jobb ute på planen. Även mina spetskvaliteter framförallt mitt 1 mot en spel som förhoppningsvis kommer generera poäng."


Sportchef Stefan Elfver om nyförvärvet:

- "I Maill får vi in en av dom mest talangfulla och spännande spelarna på den här nivån.

Han besitter sällsynta egenskaper som kommer vara nyttiga för oss!"


Chefstränaren Rebaz Hassan om Lundgren:

- "I Maill får vi en av de absolut bästa 1v1 spelare jag sett och tränat.


Han är en tekniskt och skicklig spelare som kan dribbla med båda fötterna. Det är ganska ovanligt då de flesta spelarna har en sida eller en fot som de väljer att dribbla mot. Han är dessutom hårt jobbande, vilket också brukar vara ganska ovanligt för hans spelartyp då deras främsta kvaliteter ligger i offensiven.


Han är ett välkommet tillskott och grattis till publiken som kommer till Kanalplan."


Välkommen till FC, Maill!

301 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarii


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page