top of page
  • Skribentens bildEddy Sjöberg

FC har värvat in Josefsson!


Mittfältaren Daniel "Dani" Josefsson är klar för FC! Josefsson ansluter från IFK Lidingö där han spelat de senaste säsongerna. Dani är en spelare vi mötte förra säsongen och var även en av de bästa vi mötte under förra säsongen, därför känns det kul att han väljer att ansluta till FC.


Dani Josefsson om att ansluta till FC inför kommande säsong:

"Valet att spela för FC var självklart. Här finns det höga ambitioner, seriositet och en fotbollsfilosofi som kommer passa mig perfekt.

Jag lyckades inte heller slå FC i division 2 med min förra klubb och jag läste någonstans, ”if you can’t beat them, join them.


Jag förväntar mig full satsning, utvecklande träningar och hård konkurrens. Jag förväntar mig att ledning, tränare och spelare gör allt för att laget ska uppnå sin fulla potential och kunna utmana om titeln.


Vad som utmärker mig är min blick, spelförståelse och förmåga att bryta linjer. Förutom det kommer jag alltid bidra med energi och ge allt för att laget ska vinna."


Chefstränare Rebaz Hassan om nyförvärvet:

"Det känns jättebra att få Dani till oss! Jag tycker att han var en av de bästa spelarna vi mötte förra säsongen i tvåan. Väldigt bra med bollen och har visat prov på bra spelförståelse samt har en hög arbetsmoral. Jag hoppas att han kan fortsätta växa i vår miljö då det egentligen inte finns några gränser för hur långt han kan gå och därför känns de kul att få hit en sån bra fotbollsspelare"


Välkommen till FC, Dani!

438 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page