top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

David Fällman är klar för FC!


Foto: Mount Innovations

David Fällman är klar för FC Stockholm och ansluter senast från spel i Ålesunds FK i norska Eliteserien. Den rutinerade och skickliga försvarsgeneralen med förflutet i Hammarby IF och Gefle IF blir FC:s andra nyförvärv under Silly Season 2024.


David Fällman och hans familj tog beslutet att flytta tillbaka till Sverige efter säsongen 2023 då senaste tre åren har spenderats i Norge där han och representerat Ålesunds FK och han gjorde 74 matcher för klubben. Fällman har noterats för 181 allsvenska matcher då han tillhört Hammarby IF under tre säsonger och Gefle IF i fyra säsonger. Däremellan har han även hunnit ett utlandsäventyr i Kina under två säsonger där han spelade för Dalian Transcendence. David är känd på planen för sin inställning, agera pådrivande och inneha ledande karaktärsdrag.


Fällman blir ett värdefullt och bidragande tillskott till spelartruppen med sina erfarenheter och egenskaper från högsta nivån i Sverige, Norge och Kina.David Fällman om att ansluta till FC:

- "Valet på FC Stockholm var för att det är en klubb som har en professionalism och driv som lockar mig väldigt mycket att vara en del av. Resan som FC har gjort är riktigt riktigt imponerande. Att få vara en del av ett så tydligt projekt som klubben har är verkligen något jag brinner för. Allt från hur klubben sköts på och utanför planen till människorna runt och i klubben, stärker bara känslan av att man menar allvar.


Inför kommande säsong har jag nog väldigt många och höga förväntningar på oss. Det är en trupp med en massa kvalité i som jag hoppas vi kommer plocka fram. Jag förväntar mig att vi jobbar extremt hårt på träning och matcher. Att vi ställer höga krav på varandra för att i slutändan göra varandra bättre. Och att vi tar vara på varje match som kommer, göra allt vi kan varje match för att vinna!


Jag har aldrig varit så bra på att sätta personliga mål. Mina mål brukar alltid gå hand i hand med klubbens mål. Men att försöka hålla en jämn nivå på både träning och match är nått jag verkligen kommer sträva efter. Sen hoppas jag kunna bidra med energi, mentalitet och vilja. Även stötta och hjälpa alla de unga spelare som vi har."


Sportchef Stefan Elfver om nyförvärvet:

- "I David får vi in en väldigt bra spelare med mycket rutin från högsta nivån som kommer bli nyttigt och värdefullt för oss under kommande säsong! Det är ledare och bidragande karaktär som med sin personlighet och aura blir en väldigt bra matchning med oss.

De egenskaper som han kommer kunna bidra med mest inom gruppen är hans driv och engagemang, något som kommer vara viktigt för oss."


Chefstränaren Rikard Norling om tillskottet:

- "David är en karaktär av högsta klass. Trots att han varit med så länge och besitter en del erfarenhet så har han också en utvecklingspotential som jag tycker är spännande. Ser fram emot att få börja jobba med honom!"


Välkommen till FC, David!Stort tack till Mount Innovations för foto och film. Även ett tack till GOAT Sports för lånet av lokal.

777 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page