top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Alexander Andue skriver på för FC!


Alexander Andue är klar för FC och ansluter från IFK Haninge. Andue förstärker FC på den offensiva fronten och har rutin från Superettan. Andue blir FC:s andra nyförvärv under sommarfönstret och är spelklar till lördagens hemmamatch mot Täby FK.


Alexander Andue har senast spelat i Haninge där bekantskap mellan honom och FC stiftades under förra året då lagen möttes i Ettan, redan då imponerade Andue på FC-ögon då han var ett hot mot försvarslinjen. Innan Haninge representerade han Vasalund IF i Superettan under säsongen 2021 och dessförinnan har han även varit i IFK Stocksund.


Andue kan spela som både offensiv mittfältare och anfallare, därmed blir han en förstärkning i truppen inför hösten med sina offensiva egenskaper.


Alexander Andue om att ansluta till FC:

- "Jag valde FC för att jag ser ambitionen i klubben och möjligheten till att lyckas med dem både kortsiktigt och de långsiktiga målen finns här.


Halva säsongen är spelad och vi ska möta alla lag en gång till, så inget är omöjligt. Det gäller att ta match för match och göra det hårda jobbet i varje match.


Jag kommer att bidra med energi och hårt jobb, sen är jag här för att leverera det som förväntas av mig och det ska jag förhoppningsvis se till att göra."


Sportchef Stefan Elfver om nyförvärvet:

- "I Andue får vi en spelare som har den spets vi söker! Han är en spelskicklig och duktig avslutare. Det är en spelare som vi mötte förra året och gjorde ett väldigt gott intryck på oss redan då"


Chefstränaren Rebaz Hassan om Andue:

- "I Alex så får vi in en spelare som har egenskaper som passar vårt spelsätt peruker. Utöver det så har han grymma avslut med både sina fötter. Han har på kort tid imponerat på oss i ledarteam. Förhoppningsvis så kan hans egenskaper ge oss många poäng under hösten."


Välkommen till FC, Alexander!

271 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page