top of page
  • Writer's pictureEddy Sjöberg

Adam Larsson ansluter till tränarstaben!


FC har gjort klart med en förstärkning av en ny assisterande tränare till tränarstaben och Adam Larsson ansluter från tidigare uppdrag som huvudtränare för Sundbybergs IK. Innan Larsson sadlade om till tränare har han en fotbollsbakgrund som aktiv spelare på högre nivå med bland annat erfarenhet från Allsvenskan med Mjällby IF och Keflavik i högstaligan på Island.


Senaste två åren har Adam varit tränare för Sundbybergs IK och innan dess var han verksam som tränare för ungdomsakademin inom Djurgårdens IF.


Som aktiv spelare har han representerat klubbar som Mjällby IF, Umeå FC och sedan även gjort några utlandsäventyr till länder som Island, Brasilien och Australien.


Adam kliver in i tränarstaben som assisterande tränare där han ingår ledarteamet för FC under 2023.


Adam Larsson om att vara klar för FC:

FC är en ambitiös fotbollsklubb som ständigt visar att man vill framåt, att man vill fortsätta utvecklas och ta kliv. Detta matchar min ambitionsnivå väldigt bra. Jag brinner verkligen för fotboll och är väldigt hungrig på att lägga ner det hårda arbete som krävs för att lyckas. Jag är otroligt taggad på att vi tillsammans ska fortsätta utvecklas och vinna fotbollsmatcher.
Förväntningarna inför säsongen är att många timmars hårt slit och arbete som ska leda till att vi vinner väldigt många fotbollsmatcher tillsammans.
Jag kommer definitivt bidra med stor noggrannhet, väldigt mycket passion och engagemang. Jag tror också att jag har vissa erfarenheter och kunskaper som kan komplettera den redan fantastiska ledarstaben som finns på plats. Nu kör vi!

Bygget av truppen och ledarstaben inför 2023 börja ta form och därför är vi glada över att knyta till oss Adam till en del av det bygget!


Välkommen till FC, Adam!

714 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

F.C STOCKHOLM OFFICIELLA HEMSIDA

MENY

MENY

Adress

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen 46
112 51 Stockholm

Sociala kanaler

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Youtube

Missa inga nyheter!

Fyll i din mailadress så kommer du aldrig att missa några heta nyheter från F.C Stockholm 

Föreningsnummer: 44665-15
Organisationsnummer: 802455-6816

© 2021 All rights reserved. Made by zelA Sverige.

bottom of page